🌜 Night Adventure 🌛

Pozsony, 1741, június 24.

Osztrák főhercegnő Mária Terézia, nehéz megpróbáltatásokon megy át a Poroszország ellen vezett háború miatt. Nehéz vereségek után sikerült neki elérni, hogy elismerjék mint királnőt. Holnap reggel Magyarország királynőjévé lessz koronázva, de a koronaékszerek eltűntek a gótikus koronázótemplomból, a Szent Márton-dómból . Hajnalig meg kell találni őket, másképp hihetetlen negatív politikai következményei lesznek az egész monarchiára.

Bátor emberek, nemesek, alattvalók, kérünk segítsetek, az uralkodónőnknek süksége van rátok!
Ha okosak vagytok, ügyesek, mindenre képesek, készüljetek fénnyel, hátizsákkal, bátorsságal és gyertek ma este a „Rybné námestie“ (Hal-tér) északi szélére, közvetlenül a Szent Márton-dóm alá, ahol az utolsó bizonyíték volt találva a koronaékszerekről.

A sikeres megtalálóra gazdag jutalom vár és a Mária Terézia hálája. Nagy megtiszteltetés Pozsony városunknak hogy ittt kerül megszervezésre a koronázás. Mária Terézia közkedvelt és felvilágosult uralkodónő. Ne hagyjuk hogy ez a fontos koronázás megsemmisüljön!

📅 Foglalás:Tickets
💰 Ár:2eur /személyre (Gyerekek 12éves korig ingyen)
Személyek száma csoportonként:2 – 5
🏆 Logbook a merészeknek:Csoportok minden 30 percben fognak indulni 20:00 órától 23:30 óráig.
Minden merész ember beírja magát a ünnepélyes listára, ha sikerül neki megtalálni az eltűnt koronaékszereket.
📝 Logbook a többieknek:Az event-en számolunk azzal hogy nem csak kesserek vesznek részt a játékon. Nekik a kezdeti koordinátán lesz elkészítve a logbook 20:00 órától 23:30 óráig.
Brainteaslava.sk More than Escape Room

The night outdoor adventure feat. escape room&geocaching prepare Brainteaslava.sk team feat. Misoba.

card.visitbratislava.com

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.